PLATĂ ȘI LIVRARE

Poți cumpăra produsele de pe site-ul casacubaloane.ro folosind următoarele instrumente de plată:

Transfer bancar

După ce alegi metoda de plată Transfer bancar, vei primi datele noastre la care poți face transferul, produsele urmând a fi livrate imediat ce primim confirmarea efectuării plății. Livrarea mărfii se face după confirmarea plății.

Ramburs (cash) la livrarea coletului

Contravaloarea produselor și a serviciilor comandate pot fi achitate curierului chiar la livrarea acestora la adresa specificată la comandă.

Plata online prin Netopia Payments

Plata se va realiza in mod securizat prin intermediul Netopia Payments / Mobilpay, cu ajutorul cardurilor emise de VISA sau MasterCard

Livrarea Comenzilor

Modificare sau anulare comandă

Dacă te-ai răzgândit și nu mai vrei un produs din comandă, vrei alt produs decât cel comandat sau nu mai vrei niciunul dintre produsele comandate, ne poți anunța cât mai repede sunând la numărul de telefon 0744578696.

–  Livrare prin curier rapid

Taxa de livrare pentru comenzi până în 250 lei poate varia în funcție de adresa de destinatie. Pentru comenzi de peste 250 lei, taxa de livrare este GRATIS.

Termenul de livrare al produselor

Produsele se vor procesa in vederea predarii curierului, in maximum 36 de ore de la plasarea comenzii. Produsele comandate se vor livra prin intermediul firmei de curierat SameDay cu optiunea Standard Delivery (max 48 de ore de la preluarea produselor de la noi)