Dacă un produs achiziționat nu te mulțumește 100%, îl poți returna în 14 zile calendaristice de la momentul livrării/ridicării. Fie soliciti returul printr-un email transmis la contact@casacubaloane.ro, până cel târziu în a 14-a zi calendaristică de la data livrării/ ridicării, fie duci produsul într-un showroom Casa cu Baloane.

Unele produse au o politică de retur specifică, îți recomandăm să citești condițiile mai jos.

Condiții generale pentru returul produselor vândute de Casa cu Baloane:

Costul de transport pentru retur revine in sarcina clientului. Casa cu Baloane ofera metoda gratuita de retur in showroom-ul de la adresa urmatoare: Uvertura Mall, et, 3.

În cazul în care produsul se returnează în Showroom și modalitatea de plată a fost transfer bancar, sau card online, returnarea banilor se face tot prin transfer bancar și nu în numerar la casierie.

Produsele pe care le returnezi trebuie să fie în aceeași stare în care le-ai primit.

Nu se acceptă produsele asupra cărora au fost efectuate intervenții neautorizate, cele care prezintă urme de uzură sau folosire excesivă, zgârieturi, ciobituri, lovituri, șocuri mecanice / electrice, produsele cărora le lipsesc accesorii.

Returul se face în ambalajul original, cu etichetele inițiale intacte, certificatul de garanție în original (dacă a fost emis de producător/ distribuitor) și toate documentele cu care a fost livrat produsul.

Dacă produsele de returnat au fost însoțite de eventuale cadouri, trebuie returnate și acestea.

Dacă ai cumpărat mai multe produse de același fel și vrei să le returnezi pe toate, asigură-te că doar unul a fost desigilat. Returul celorlalte produse se acceptă doar dacă sunt sigilate.